søndag den 19. februar 2012

Beretninger fra Aalborg

Her kommer lige et lille resumé af badminton klubbens tur til Aalborg. Man skulle nok have været der, men jeg håber i kan fange stemningen...

Billedet er tager efter Kruse flyttede.
Lørdag morgen startede vi Randi (Thomas´s bil ) op og vente snuden mod nord, hvor der ventede os et fantastisk eventyr. Bilen var fyldt med øl og glade mennesker. Vi var klar!

Omkring kl. 13.30 ankommer vi til Kruse´s ydmyge og rene (i modsætning til det sidste sted jeg besøgte hvor han boede) lejlighed. Kruse modtog os med kærlighed og kram, han havde uden tvivl savnet det sociale sammenvær hver mandag, som vi kalder badminton.

Kl. 15.00 gik turen til Aalborg kultur og Congress center hvor den stod på Casper Christensen og Frank Hvem.
Kruse havde selvfølgeligt skaffet billetter til billige penge, helt oppe forrest. Bedre bliver det simpelthen ikke, det var uafbrudt mavekramper i 2½ time. Helt fantastisk, jeg kan løfte sløret for at de to nu også er sprunget ud som musikere.

Derefter gik turen på Restaurant Thai Garden, hvor dagens kulinariske oplevelse skulle indtages.
En blanding af mongolian barbecue, Sushi og den traditionelle china mad buffet skulle forsyne os med nok kalorier, til at klare os i Jomfru Ane gades natteliv.
I øvrigt en rigtig god oplevelse og en anbefaling værdig. http://www.thaigarden.dk/

Da vi var mætte og tilfredse gik turen på London Pub for at få en kop irsk kaffe, inden vi rigtig skulle i gang.
Vi tog hjem til Jesper, og startede øl spillene op! Det kom til at gå hårdt ud over Anders.

Efterfølgende startede vores pubcrawl igennem Jomfru Ane gade. Vi havnede efter et par korte besøg på nogle pub´s på Cafe Saltlageret, hvor der var happy hour på cocktails indtil kl. 1. Rigtig lækre drinks og fin servering, hvis i forstår sådan en lille en. :)

Vi fortsatte vores videre færd og der skete en masse underholdene ting. Anders skar sig på et gelænder (mest bare for at få opmærksomhed fra nogle piger, men lad nu det ligge) Der blev danset på moderne barer, der blev danset på tyroler barer. Vi var igennem hele paletten!

Alt i alt en fantastisk aften, som sluttede med at Thomas så sådan ud: (Sorry for den Thomas, men lur mig og det ikke bliver gengældt en dag)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar