tirsdag den 21. juni 2011

Anti reklame!

Så blev der endelig belæg for et nyt blog indlæg fra mesteren selv. Lad os lige først fastslå at vi ikke når det fastsatte mål på 100 følgere til den 1/7 :)

Dagens blog indlæg bliver til gengæld ikke et af de sjove, ja jeg har simpelthen valgt at kalde det for en anti reklame! Det håber jeg virkelig at det kommer til at virke som!

Da jeg her til aften kommer hjem efter endnu en lang dag i kundernes tjeneste, som min souschef Chris siger det, tænker jeg at jeg lige vil et smut forbi motionscentret (DGI Huset Herning)!

Jeg kommer ned i centret og går ind for at klæde om som sædvanligt, på vej ind ser jeg godt at der hænger en seddel et sted som de regner med at alle ser, men jeg vælger at ignorere sedlen da jeg ikke regner med det er noget der vedrører mig.

Da jeg kommer op i centeret, overhører jeg tilfældigvis en samtale mellem to motionister, samtalen går ud på at centeret snart lukker ned for i aften. På dette tidspunkt er klokken 19.45 og det undre mig meget da åbningstiden er på 6.00 til 22.00.

Jeg træner et stykke tid og der bliver langsomt færre og færre mennesker.
Da jeg er færdig går jeg ned i receptionen, hvor jeg beslutter mig for at læse den seddel jeg gik forbi da jeg kom, det skulle jeg aldrig have gjort af hensyn til mit altid gode humør!

På sedlen står der at centeret i en periode fra 20/6 til 14/8 (ja du har ret, det er næsten 2 måneder) har ændret åbningstiderne til 6.00 til 20.00. Her bliver jeg virkelig vred, da jeg arbejder i butik og først er hjemme fra arbejde 19.20, er det ikke muligt for mig at nå at træne! Det der pisser mig rigtig meget af, er at man binder folk på den måde at man betaler forud, da jeg meldte mig ind i centret var det på baggrund af at åbningstiderne, var så jeg kunne nå at træne! Jeg synes det er noget bræk! Man kan da ikke ændre åbningstiderne bare fordi NOGLE har ferie!

Prøv og tænk hvis alle lukkede 2 timer før, fordi det var sommer?

Hvis i det næste stykke tid kommer forbi Expert og ser en seddel på døren hvorpå der står at vi lukker før, pga at vi kender nogle der har ferie, så forstår i det sikker!

Til sidst vil jeg sige at jeg pr. 1/7 har opsagt mit medlemsskab i DGI Huset Herning. Jeg modtager gerne gode forslag til andre motionscentre!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar