tirsdag den 26. april 2011

Nik og Jay - Engle og Dæmoner, Anmeldelse.

Ja så har jeg simpelthen tilladt mig at lave en musik anmeldelse!

Da jeg kom på arbejde i morges, var jeg i godt humør fordi den nye Nik og Jay cd udkom, jeg for ud og satte cd'en på! Så skal jeg da ellers lige love for at mit gode humør blev ødelagt! Hold da fast for en omgang kattejammer rock!

Nu har jeg så læst et par anmeldelser af pladen, eb.dk giver den 3 ud af 6, Bt det samme, og Metroekspres giver den 2 ud af 6.

Jeg vil faktisk gå så langt at give den 1 ud af 6 bananer på min lille skala, grunden til det er nok mest at man nok har sat forventningerne lidt højt op, efter 5 år uden et album!

Det der gør den dårlig er, at det simpelthen er så kedeligt og ensformigt hele vejen igennem, hvad er der blevet af numre som Hot, Pop pop, Boing boing, op på hesten og alle de andre hammergode numre vi kender! Desuden synes jeg at man når man er 30 måske skulle undlade at synge:" Når jeg kigger mig selv i spejlet, for jeg altid halvfed" eller noget lignende, jeg er selv lidt i tvivl om hvad det betyder, men tænk lidt over! Så har de jo endeligt lavet nogle engelske numre, og lad os bare sige det som det er, DET skulle de nok aldrig have gjort!

Hele cd'en minder mig mest af alt om en sang jeg havde en gang; "Åh åh træk din kat i halen, åh åh put en guldfisk i sandalen" Jeg ved ikke hvorfor, måske noget med rimen!

Heldigvis ved vi jo alle at der kommer nogle fede remixes! GUDSKELOV!

1 kommentar: